Дизайн малих квартир

Дизайн малих квартир

Поєднувати чи не поєднувати?

Перед початком ремонту в маленьких квартирах це питання виникає досить часто, причому воно може стосуватися двох приміщень – санвузлу та кухні з вітальнею.

Санвузол.

Питання поєднувати чи не поєднувати санвузол досить актуальне для маленьких квартир, з не менш маленькими санвузлами. Поєднання санвузла має ряд плюсів та мінусів. До плюсів можна віднести, можливість встановлення пральної машинки та розширення простору ванної зони. До мінусів можна віднести певні незручності у використанні одного приміщення замість двох та черги до ванної кімнати.

Кухня та вітальня.

Поєднання кухні та вітальні буде виправданим у декількох випадках, якщо це однокімнатна або двокімнатна квартира де ви живете один або якщо це квартира де вітальня не відіграє роль спальні. У всіх інших випадках, ви можете зіштовхнутися з певними проблемами, наприклад, якщо кухня поєднана з кімнатою де постійно спить людина, то ранковій шум та запах при приготуванні сніданку.

Поради при оформленні інтер’єру маленької

Не використовуйте масивні меблі.

Краще зупинити свій вибір на пристельових люстрах та точковому освітленні. Не використовуйте довгі люстри, вони візуально зменшують висоту стелі.

При виборі кольорової гами віддавайте перевагу нейтральнім світлим відтінкам.

При оформленій стін використовуйте вертикальній (піднімає висоту стелі) або горизонтальний (видовжує приміщення) принти.

Не використовуйте занадто великі принти.

Використовуйте дзеркала, вони візуально збільшують приміщення.

Ретельно підбирайте освітлення в залежності від типу та функціонального навантаження приміщення.

Раціонально використовуйте весь доступний простір.

Поділитися "Дизайн малих квартир" через:

 

Коментарів немає.

Залиште відгук

Ви повинні увійти щоб коментувати.