Дизайн “Сонячного Дерева”

Дизайн “Сонячного Дерева”

Нове творіння Ross Lovegrove сконструйоване до Clerkenwell Design Week буде освітлювати площу St. John в період з квітня по вересень 2012 року.

Цей вуличний ліхтар був створенній для того щоб продемонструвати вирішення проблеми освітлення вулиць за допомогою альтернативних джерел електроенергії. А форма, що нагадує дерево, ще раз звертає увагу на те наскільки важливо в наш час розумно використовувати альтернативні, екологічно безпечні джерела електроенергії.

Від заходу до сходу ця шестиметрова установка буде освітлювати площу чотирма «кронами», що прикріплені до «стовбуру». Ліхтар сконструйований так, що протягом світлої частини доби десять «гілок» збирають сонячну енергію через фотоелементи в «кронах» і зберігають її в інтегрованій батареї. Цей ліхтар не тільки виконує свої прямі функції з освітлення площі, а й слугує орієнтиром для зустрічей і вказівником для відвідувачів Clerkenwell Design Week.

Під час виготовлення цього дерева дизайнер співпрацював з компанією Artemide. В сфері промислового дизайну компанія співпрацює з такими брендами як Motorola, Tag Heuer, Airbus, а також багатьма іншими. Філософія компанії заклечається у використанні технологій, що здатні вивести ринок освітлення на новий екологічний рівень

Поділитися "Дизайн “Сонячного Дерева”" через:

 

Коментарів немає.

Залиште відгук

Ви повинні увійти щоб коментувати.