Дизайн балкону

Дизайн балкону

З приходом літніх днів все більше часу хочеться проводити на вулиці. Але через велику кількість факторів таку можливість має не кожний. Тому мі пропонуємо Вам перетворити Ваш балкон в місце справжнього літнього відпочинку.

В першу чергу необхідно звільнити балкон від всілякого мотлоху, що може там зберігатися роками. Повірте, якщо Ви вирішили відправити речі на балкон на той випадок «в раптом знадобиться» вірогідність того, що вони Вам насправді знадобляться дуже мала. А ось простір на балконі вони займають досить багато.

Після цієї процедури варто поро змірковувати над тим, як оформити Ваш балкон. Далі ми розповімо Вам про декілька способів перетворення балкону в справжнє місце релаксації.

Якщо Вам не дуже пощастило з видом, що відкривається з вікон вашого балкону, це можна виправити за рахунок масивних квіткових горщиків та в’юнких рослин. Також можна повісити на вікна (якщо балкон засклений) ролети, римські штори або занавіски.

Найкращим варіантом для меблів послугують садові меблі, так як при її розробці враховується фактор використання «поза будинком», що подовжить строк її експлуатації і спростить догляд. Крім того такі меблі самі по собі створюють відчуття «вуличного» відпочинку, що особливо приємно в літні дні. Ще одною порадою при виборі меблів для балкону можна назвати підбір компактних меблів – невеликі крісла та стільці, кавові столики різноманітних форм та кольорів. Також досить інтересним варіантом «меблів» для балкону може послугувати гамак.

Не варто забувати і про освітлення балкону. Непогано на балконах виглядають світильники, що нагадують «вуличні» по дизайну.

Також варто пам’ятати про аксесуари, це можуть бути цікавий ковбик, декоративний водоспад або цікавий підлоговий торшер. Тут Ваша фантазія нічим не обмежена.

Найголовніше в оформлені балкону, втім, як і всіх інших приміщень, дотримуватись одного вибраного стилю.

Поділитися "Дизайн балкону" через:

 

Коментарів немає.

Залиште відгук

Ви повинні увійти щоб коментувати.